officiële time keeper
van de Zoute Grand Prix
5-8 oktober 2017

Vide-Poche
Glad leder • €195,-

De vide-poche van Lebeau-Courally is een handig element om orde te brengen in uw wagen. Het universele design kan tussen de zetel en de console van elke auto worden geplaatst om zo sleutels, kleingeld en andere items op te bergen. Uitgevoerd in hoogwaardig cognac leder en voorzien van het iconische Zoute Grand Prix logo.

Etui voor startkabels
Glad leder • €275,-

Praktische pochette in luxueuze gladde lederen uitvoering in de traditionele Zoute Grand Prix kleuren. De set is voorzien van een stel startkabels, onmisbaar voor de bedreven rallypiloot. Het perfecte accessoire om mee te nemen in uw oldtimer.

Etui voor boorddocumenten
glad leder • €295,-

Cognackleurige lederen pochette voor het rangschikken en bewaren van uw autodocumenten. Uitgevoerd in glad kalfsleer en voorzien van het traditionele Zoute Grand Prix design. Een essentieel accessoire voor de stijlvolle bestuurder.

Sleutelhanger
Glad leder • €95,-

Een kalfslederen sleutelhanger uitgevoerd in het klassieke Zoute Grand Prix-rood. Het is het passende accessoire voor uw oldtimersleutels, maar tevens ook het uitgelezen souvenir aan de Zoute Grand Prix.

Sleutelhanger met spiegel
Glad leder • €125,-

De sleutelhanger met spiegel is voorzien van een luxueuze lederen omkadering in de Zoute Grand Prix huisstijl. Ideaal om aan uw autosleutels te bevestigen of als functioneel souvenir aan de Zoute Grand Prix.

Le Baron Limited Edition
Zoute Grand Prix

Deze superieure chronograaf is een eerbetoon aan de pioniers van de snelheid. De gepolijste stalen horlogekast, de antraciet wijzerplaat, de zwarte alligator armband en de grote chronograafklokken verwerkt in het mechanisme van dit horloge benadrukken de sportiviteit. Dit horloge draagt trots het Zoute Grand Prix logo – verwijzend naar zijn gelimiteerde beschikbaarheid.

  • Calibre: LC7750 Automatic
  • Case: 43 mm stainless steel
  • Dial: ZGP 2017
  • Water Resistance: 5 BAR (50 M)
  • Limited Series: 25 pieces

Bestel nu uw Grand Prix Gadgets
ophalen kan in onze popup store in de Drivers Club
of in onze flagship stores te Knokke.

Vide-Poche

Etui voor boorddocumenten

Etui voor startkabels

Sleutelhanger

Sleutelhanger met spiegel


Ophalen in

Handcrafted Leather Goods
in keeping with tradition

Every bag in the Lebeau-Courally Luxury Leather Goods collection stands out with effortless elegance. Every line is thought through whilst expressing a natural nonchalance. Every detail breathes timeless luxury and has been handcrafted with intricate attention to detail. That’s how the design character of a Lebeau-Courally bag complements the personality of its owner.

Lebeau-Courally Leather Goods

Kustlaan 213, Knokke Zoute (Belgium)
leathergoods@lebeau-courally.com
+32 50 62 91 33

Lebeau-Courally Jewelry

Kustlaan 179, Knokke Zoute (Belgium)
watches@lebeau-courally.com
+32 50 62 91 33